به گزارش شهرآرانیوز، دوره تبیینی و ارتقای توانمندی اساتید خواهر بسیجی حوزههای علمیه سراسر کشور، یادبود شهید زهرا دقیقی با شعار نقش محوری اساتید خواهر حوزههای علمیه در جامعه زنان و ایفای نقش سازنده در مسائل نظام اسلامی، صبح امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) با حضور آیتالله سیداحمد علمالهدی نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی، حجتالاسلام محمود محمدیشاهرودی رئیس سازمان بسیج طلاب کشور، سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجتالاسلام علی رضایی مسئول نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین و بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید حوزههای علمیه خواهران در تالار همایشهای مجتمع فرهنگی جوادالائمه(ع) مشهد برگزار شد.
رئیس سازمان بسیج طلاب کشور در ابتدای این مراسم، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با ابلاغ سند اعتلا و توانمندسازی بسیج، چشمانداز توسعه کشور را ترسیم کردهاند، اظهار کرد: این سند چهار راهبرد دارد؛ اولاً تحقق ۸ تا ۱۰ میلیون جوان مؤمن انقلابی در حوزههای مختلف تربیتی و فرهنگی، دوماً تحقق هفت عرصه بیانیه گام دوم انقلاب، سوماً سرفصلهای اطلاعاتی و امنیتی و چهارم اعتلای ساختارهای سازمانی در بخشهای مختلف. رهبر معظم انقلاب بهصراحت تأکید دارند که این سند «باید» در دستورکار بخشهای مختلف اجرایی، فرهنگی و علمی سازمان بسیج مستضعفین باشد.
وی افزود: مخاطب ما ۲۳۰ هزار طلبه بسیجی هستند که ۱۱۳ هزار نفر از این شمار را خواهران تشکیل میدهند. بیش از هزار و ۱۵۰ کد از همه سخنرانیها و منویات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با حوزههای علمیه و بسیج طلاب استخراج شده که به شکل زمانبندیشده در دستورکار قرار خواهد گرفت و اندیشکده راهبرد براساس یک جدول دقیق، هدف از کارگروههای بسیج طلاب را «توسعهیافتن و عمقبخشیدن به نقش روحانیون و طلاب در راستای پاسداری از انقلاب اسلامی» تعیین کرده است.
حجتالاسلام محمدیشاهرودی خاطرنشان کرد: برخی هستند تا میگوییم بسیج، فوری ذهنشان به سمت مانورهای نظامی یا مثلاً اردوهای راهیان نور میرود. بله اینها هم هست، اما اصل کار بسیج بهعنوان یک ایدئولوژی و طرز تفکر، رویکردهای فرهنگی، تبلیغی و علمی است. خیلیها هستند باورشان نمیشود وقتی میبینند بسیج میتواند تعداد بسیار زیاد از اساتید دانشگاههای کشور، دانشجویان نخبه و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور را زیر یک پرچم جمع کند. پایه این مکتب براساس پیام امام راحل در دوم آذرماه ۱۳۶۷ بر چهار محور دفاع از اسلام، دفاع از انقلاب، حفظ ارتباط با اقشار مختلف جامعه و جلوگیری از نفوذ طرحریزیشده و راهبرد ما پیشبرد همین چشمانداز است.
وی ادامه داد: باید پیش از هر چیز، ساخت درونی بسیج طلاب مورد بازسازی و تجهیز قرار بگیرد. تشکیل شبکه طلاب در بخشهای مختلف خواهران و برادران، مهمترین گام برای تحقق هر چشمانداز است. پس از این، توسعه و تقویت زمینههای نقشآفرینی مؤثر و همهجانبه روحانیون و طلاب در اقشار مختلف بسیج ضرورت پیدا میکند تا زبان دین از لسان عالم دین شنیده شود. نقطه غایی و هدف نهایی همه برنامهریزیها نیز تربیت نیروی انسانی توانمندی است که بتوان آن را افسر جوان جنگ نرم و محققکننده راهبردهای مهم انقلاب اسلامی برشمرد.